Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

sâmbătă, 7 decembrie 2013

Comenzi rame quilling

Am lucrat in perioada decembrie 2013 la o comanda de rame personalizate  cu masinute pentru baietei. A fost prima incercare de a aplica litere din hartie pe rame. A fost foarte migalos, dar rezultatul a meritat, caci destinatarii ramelor au fost foarte incantati. Si mie mi-a placut de altfel aceasta incercare.

Literele au inaltime de 1 cm.  Fiecare rama are un suport de sustinere pe spate.


Poza se introduce si se scoate foarte usor din rama.
Rame quilling portrait/landscape cu florile franjurate
O rama quilling pentru prieteni dragi
O rama personalizata quilling, pentru un baietel. Mi-a placut tare mult sa fac aceasta rama in preajma venirii lui Mos Craciun. Parintii lui Robi s-au bucurat foarte mult, ca rama era personalizata, pentru ingerasul lor.
Rama quilling personalizata pentru indragostiti.
Toate ramele au format 10x13.
Se pot executa si pe alte marimi

4 comentarii:

  1. Foarte migaloasa aceasta tehnica; produsele sunt delicate, vesele si, cred eu, necostisitoare, pentru ca materialele sunt la indemana si nu sunt scumpe. daca vreau o alternativa la lucruri similare existente in piata, aici trebuie sa aplic.
    Roxana, sincere felicitari

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc de aprecieri.
      Intr-adevar materiale se gasesc oriunde. dar pe langa carton, fasii de hartie, iti mai sunt necesare cateva ustensile - dar o data cumparate le folosesti in permanenta. Mai greu cu fasiutele de hartie, pe care trebuie sa le tai ori cumparate ca atare.
      Am sa revin cu un material despre ustensilele necesare quilling-ului.
      Te astept cu drag oricand aici.

      Ștergere
  2. Sarumana Roxanel pentru rama foto. Este super, atrage privirile din prima clipa... cred ca are si ceva functii magnetice :)) felicitari pentru munca depusa, esti o adevarata furnicutza. Cu drag, Monica si Alin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc tare mult. Ma bucur sa aud ca rama face "ravagii" printre cei care va calca pragul. Mi-a facut placere sa lucrez la ea. Rezultatul m-a incantat.

      Ștergere